| Recomanda aceasta pagina |

Marti 31 Martie 2015

Linia vietii

Despre linia vietii

Linia vietii

Linia vietii Aceasta este linia despre care toata lumea stie cate ceva.O linie scurta a vietii nu inseamna o viata scurta, la fel cum o linie lunga nu garanteaza o viata lunga. Poti gasi oameni care sa aibe toate cele trei linii principale (a vietii, a capului si a inimii) scurte.Linia vietii este prima linie care se formeaza in palma si apare cand atunci embrionul are opt saptamani. Apoi apar imediat si linia inimii si a capului. Un fapt interesant este ca liniile repective apar cu mult inainte ca bebelusul sa poata face vre-o miscare.

Linia vietii este cea care inconjoara degetul mare, incepand de la marginea palmei pe partea degetului aratator si formand un semicerc in jurul partii mai proeminente de la baza degetului mare. Ca si celelalte linii , aceasta ar trebui sa fie clara si bine definita.

Cineva care are o linie a vietii care inconjoara degetul mare aproape pana la baza va fi apatic, letargic si lipsit de energie. Daca linia acopera o suprafata mare a palmei, persoana respectiva va avea foarte multa energie si va fi mai alert si mai entuziasmat de viata.

Celui care are linia vietii aproape de baza degetului mare i-am putea spune ca : uneori nu are energia de care ar vrea sa dispuna, trebuie sa se asigure ca se odihneste si se relaxeaza suficient, sa nu uite de exercitiile fizice care ii sporesc rezistenta.

Iar celui care careaia linia vietii acopera o suprafata mare a palmei i-am putea spune ca: sunt foarte rezistenti si dispun de multa energie, daca fac ceea ce la place ar putea sa o faca la infinit. Le plac activitatiile fizice si, atunci cand obosesc, somnul ii ajuta sa se refaca foarte repde.


Linia sora, liniile grijilor, intreruperi si timpul pe linia vietii

 Trimite pe mail Printeaza acest articol

Linia vietii, liniile grijilor, timpul si intreruperi pe linia vietii