Linia capului

Sectiuni principale
Cum identificam linia capului?

Linia capului reprezinta intelectul si arata calitatea gandirii unei persoane in diferite etape ale vietii. Se spune ca o persoana este cu atat mai inteligenta cu cat linia capului este mai lunga. Cu cat linia este mai lunga cu atat gandirea este mai complexa.

Linia capului incepe din locul dintre baza degetului mare si degetul aratator, traversand partial palma. In unele cazuri linia o traverseaza complet. Aceasta trebuie sa fie clara si bine definita.

Gradul de inclinatie a liniei arata de cata imaginatie dispune o anumita persoana. Daca linia ce traverseaza palma este dreapta, atunci persoana va fi practica, dar lipsita de imaginatie. Daca linia se curbeaza spre incheietura mainii, atunci persoana va avea multa imaginatie, calitate care va creste proportional cu inclinatia liniei.

Ca si in cazul liniei inimii, clasificam linia capului in doua categorii: linia imaginativa si linia practica a capului.Linia imaginativa a capului

Linia imaginativa a capului

Linia imaginativa a capului are o curba proeminenta si se indreapta spre incheietura mainii. Ea se termina in acea parte a mainii numita subconstientul creativ.

Celor cu o asemena linie le-am putea spune ca : abordeaza tot ce fac cu creativitate si imaginatie, au gusturi rafinate.


Linia practica a capului

Linia practica a capului

Linia practica a capului traverseaza palma si, dupa caum sugereaza numele, apartine oamenilor care sunt cu picioarele pe pamant si traiesc in prezent.

Am putea spune despre acestia ca : abordeaza tot ce fac intr-o maniera practica si obiectiva, nu se bazeaza prea mult pe incrdere, prefera sa rezolve totul singuri.Punctele initiale si semne pe linia capului

Punctele initiale
Daca linia capului atinge linia vietii la primul capat, inseamna ca persoana este precauta si nu actioneaza fara a se gandi inainte. Daca linia capului este separata, dar apropiata de linia vietii, persoana este increzatoare si gandeste independent. Cu cat linia capului este mai departata de linia vietii, cu atat persoana respectiva va fi mai independenta. Daca linia capului porneste de pe muntele lui Jupiter (partea mai proieminenta de la baza degetului aratator), persoana respectiva este foarte ambitioasa si nu o va impiedica nimic in calea spre succes. Daca linia capului trece pe sub linia vietii, este un semn al lipsei de incredere, probabil din cauza unor probleme in familie in timpul copilariei. Daca primul capat al liniei capului este unit cu cel al liniei vietii, si ramane astfel pe o anumita distanta, inseamna ca influenta familiei a fost atat de puternica , incat persoana respectiva nu a putut (sau nu a vrut) sa ia decizii pe cont propriu.

Semne pe linia capului
Daca linia capului are pe ea o insula, aceasta indica o perioada in care persoana respectiva a fost confuza sau o perioada de criza mentala. Lanturile sunt un semn al stresului si tensiunii, probabil ca urmare a unei depresii. Liniilie indica o predispozitie la migrene puternice. Liniile mici perpendiculare pe liniia capului indica o predispozitie la migrene. O intrerupere a liniei capului indica o perioada in care creierul nu a fost folosit in mod adecvat. De obicei, asa ceva se intampla cand persoana respectiva a fost inconstienta pentru un timp sau a suferit o loviura la cap.