Liniile palmelor

Sectiuni principale
Principalele linii din palma

Principalele linii din palma

Aceasta este partea pe care cei mai multi o recunosc drept chiromantie, respectiv cititul (ghicitul) in palama.

Cand este vorba de a ghici in palma, veti descoperii ca nici o plama nu seamana cu alta, iar plama stanga difera de palma dreapta.

Unii au foarte putine linii in palma iar alti pot avea si sute de linii subtiri.

Cele mai multe linii sunt provocate de griji. Deci cei cu doar trei linii in palma au avut, probabil, o viata mai usoar fata de cei cu sute de linii.Defecte ale liniilor

Un punct sau o mica pata pe o linie indica un obstacol in viata persoanei respective. Mai multe puncte la rand semnaleaza o problema cu care acesta se confrunta in mod repetat.Patrate si grile

Patrate si grile

Partatele sunt semne pozitive si reprezinta protectie.

Deseori ele imprejmuiesc intreruperea unei linii, asta inseamna ca persoana in cauza este protejata si va trece peste toate greutatile care ar putea sa apara.

Grila inseamna intotdeuna ceva rau. Arata ca persoana in cauza nu priveste o anumita situatie atat de limpede cat ar trebui. Va face risipa de timp si energie.


Crucile, insulele si triunghiurile

Insulele din palma

Insulele sunt acele cerculete sau ovaluri din interiorul uneii linii, dezvaluie energia irosita. Acestea au de-a face cu nesiguranta, frustrarea si dificultatea emotionala.

O cruce pe o anumita linie este semnul unei schimbari. Crucea trebuie sa fie clara si sa nu provina din suprapunerea liniilor.

Un triunghi se intalneste destul de rar si tine de intelect. El indica ca persoana in cauza este agera la minte si nu poate fi pacalita usor.