Linia inimii

Sectiuni principale
Cum identificam linia inimii?

Linia inimii influenteaza viata emotionala si indica modul in care intram in relatie cu ceilalti.Este linia principala cea mai apropiata de degete, care trece de-a latul palmei de pe laterala, sfarsindu-se de obicei intre degetul aratator si cel mijlociu.

Exista doua tipuri principale ale liniei inimii : linia fizica a inimii si linia mentala a inimii


Linia fizica a inimii

Linia fizica a inimii

Linia fizica a inimii se curbeaza spre capat si se sfarseste pe primele doua degete sau intre ele.

Oamenii care au aceasta linie pot, in general, sa-si exteriorizeze sentimentele. Desi intampina si ei greutati, isi revin foarte rapid.

Despre cei cu linia fizica a inimii am putea spune: o fire deschisa si isi pot dezvalui chiar si cele mai ascunse sentimente. Sunt foarte afectuosi, iar atunci cand lucrurile merg prost, isi revin repede.Linia mentala a inimii

Linia mentala a inimii

Linia mentala a inimii trece de-a latul palmei, necurbandu-se la capat. Cei care au in palma o astfel de linie isi dezvaluie cu greu sentimentele ascunse.

Se poate spune despre cei cu linia mentala a inimii ca : le este foarte greu sa isi exprime sentimentele ascunse, uneori sunt foarte sensibili, le plac oamenii dar au nevoie de spatiu in jurul lor.Puncte finale si semne particulare

Punctele finale

Locul unde se termina linia inimii are o imporanta deosebita. In mod ideal ea ar trebui sa se termine intre degetul aratator si cel mijlociu, astfel se realizeaza un echilibru intre ego ( reprezentat de degetul aratator) si restul umanitatii. Daca linia se termina sub degetul aratator, persoana respectiva va fi idealista si emotionala. Daca linia se termina chiar pe degetul mijlociu sau sub el, persoana are tendinta de a fi egoista si lipsita de implicare emotionala. Deseori veti gasi o linie ce se bifurca la capat. Se intampla in cazul cuiva care are o fire emotionala complexa. Linia inimii care se termina in trei sau mai multe ramificatii, aceasata va caracteriza pe cineva care este foarte pasional in orice relatie romantica. Deseori este considerat un semn norocos, dar e valabil doar daca persoana in cauza are o relatie stabila, puternica.

Semne particulare

Calitatea liniei inimii ofera informatii despre felul in care persoana respectiva se bucura de viata. Ea ar trebui sa fie insemnata, adanca si clara, fiind semnul unei vieti fericite din punct de vedere emotional si al unei inimi puternice. Lanturile de pe linia inimii scot la iveala tensiuni emotionale – multe urcusuri si coborasuri. Rasucirile si intreruperile sunt semnul unei pierderi pe plan emotional – sfarsitul unei relatii, eventual din cauza unei morti. O insula indica o perioada de depresie. Daca linia inimii este dubla, partenerul persoanei respective va fi foarte grijuliu si protector.

Inelul lui venus

De foarte multe ori, veti gasi o linie fina intre linia inimii si baza degetelor. Ea se numeste inelul lui Venus ...