Linia destinului

Sectiuni principale
Cum identificam linia destinului?

Linia destinului

Pana acum am prezentat liniile care se afla in palmele fiecaruia. In continuare vom prezenta linii pe care nu le are oricine.

Linia destinului este cea care trece pe undeva prin mijlocul palmei, incepand de la incheietura mainii spre degete. Este mai complicata, in sensul ca poate incepe oriunde in apropierea bazei palmei. De obicei incepe pe la mijlocul palmei, inspre incheietura mainii, si se indreapta spre degetul lui Saturn (degetul mijlociu).


Prezenta liniei destinului arata ca, atat timp cat aceasta este acolo, persoana respectiva va face eforturi pentru a-si atinge obiectivele. Deci, ea este de obicei necesara pentru orice fel de succes in viata. Linia destinului este considerata si un semn al norocului.


Absenta liniei destinului

Cel care nu are linia destinului in palma ar putea avea o viata variata si interesanta, nu va depune nici un efort pentru a reusi in vre-un domeniu.

Aceasta persoana va pluti in deriva, ca o corabie fara carma. Linia destinului lipseste deseori in palmele nelegiuitilor, infractori si a celor care consuma alcol sau stupefiante in exces.Puncte initiale, linia sortii, timpul si puntele finale

Pentru a intelege si interpreta mai bine linia destinului va recomandam sa cititi si :


Alti factori

Cele mai multe linii ale destinului nu sunt clare si bine definite pe toata lungimea. In unele palme, ele chiar dispar si reapar. In astfel de cazuri cazuri, unde ele dispar pe alocuri, se arata ca persoana nu era foarte sigura de directia pe care vroia sa o urmeze.

Deseori veti gasi linii ale destinului cu intreruperi. Daca linia se opreste si incepe din nou in lateral fata de linia originala, e semnul unei schimbari de cariera.

Uneori veti da peste o linie a destinului care incepe in mijlocul palmei, dupa care isi schimba subit directia , se uneste cu linia vietii si apoi se desface din nou. Este semn ca problemele de familie au fost puse inaintea dorintelor proprii si ca persoana in cauza a trebuit , probabil , sa renunte la visele ei, precum si la cel de a merge la facultate, din cauza nevoilor celui de langa ea.

Patratele de pe linia destinului sunt intotdeauna protectoare, ferind persoana de greutati.