Linii secundare

Sectiuni principale
Linii secundare in palme

La fel ca si cele patru linii principale, exista o serie de linii secundare care trebuie analizate.

O persoana foarte incordata si agitata va avea mult mai multe linii in palma decat o alta care ia viata asa cum este. In consecinta, atunci cand vedem o mana brazdata de linii subtiri, stim ca persoana respectiva consuma foarte multa energie nervoasa.

De asemenea, veti vedea maini cu foarte putine linii. Persoanele respective nu-si fac griji fara rost si sunt, in principiu, comode din fire.


Linia ficatului

Linia ficatului

Linia ficatului sau linia sanatatii trece pe diagonala palmei, din interiorul liniei vietii catre primul capat al liniei inimii. In mod ciudat, este foarte bine daca nu ai astfel de linie.

Cei care nu au linia ficatului se bucura de o sanatate iesita din comun, rareori contactand vre-o raceala in timpul iernii. Absenta acestei linii indica o constitutie buna si putin stres.

Daca linie este prezenta, ar trebui sa fie cat mai clara si mai bine definita. Este un semn ca posesorul ei este atent la conditia sa fizica si se bucura de o sanatate buna. In cazul in care linia ficatului este clara si ajunge de la linia vietii pana la muntele lui Mercur (partea proeminenta de sub degetul mic), atunci ea este un semn al longevitatii.

O linie a sanatatii care variaza in ceea ce priveste calitatea arata perioade de disconforturi. Nu este neaparat vorba despre boli, ci doar despre o stare a sanatatii mai fragila.

Daca linia sanatatii prezinta anumite insule sau este mai slab definita, este unsemn al problemelor de sanatate. Intreruperile pe linia sanatatii indica anumite perioade de sanatate subreda. O stea aflata pe linia sanatatii, mai ales aproape de linia capului, arata sterilitate sau probleme la nastere. Un patrat pe linia sanatatii inseamna protectie pe parcursul perioadei indicate. Este un semn norocos.Linia soarelui

Linia soarelui

Linia soarelui ii confera posesorului incredere in sine, sarm si sansa de a avea succes in cariera aleasa. Aceasta linie mai este cunoscuta si sub numele de linia lui Aplollo.Prezenta liniei soarelui nu garanteaza succesul in orice aspect al vietii. De obicei are legatura cu cariera.

Linia soarelui este paralela cu linia destinului. In mod ideal, ea ar trebui sa inceapa aproape de incheietura mainii si sa se sfarseasca sub degetul inelar. Este totusi un lucru destul de rar. Cele mai multe linii ale soarelui sunt scurte si incep de langa linia capului, mergand spre degetul inelar.

Daca linia soarelui incepe langa incheietura manii , dar este foarte scurta, atunci persoana respectiva a avut un inceput mai mult decat promitator in cariera sa, dar nu a reusit sa isi pastreze avantul.

O linie a soarelui puternica, lipsita de semne si care se intinde pe toata palma indica o viata lipsita de probleme si obstacole. O insula pe linia soarelui poate insemna scandal sau pierderea reputatiei. O cruce pe linia soarelui indica o pierdere financiara sau o dezamgire.Creasta simiana, inelul lui Saturn si Via lasciva

Creasta simiana

Creasta simiana apare atunci cand linia capului si cea a inimii se intrepatrund, formand o singura linie care traverseaza palma. Oamenii cu astfel de linie pot fi indaratnici si pot avea greutati in ceeance priveste relatiile cu ceilalti. Sunt destul de rezonabili atunci cand discuta o problema , insa , odata ce s-au hotarat, nu isi vor mai schimba parerea.

Daca linia simiana se gaseste pe ambele maini, persoana va fi foarte independenta, neavand nevoie de prea multe indrumari din partea altora. O vor caracteriza incapatanarea si inflexibilitatea.

Inelul lui saturn

Inelul lui Saturn este o linie fina care formeaza un semicerc sub degetul mijlociu (degetul lui Saturn). De obicei este vorba despre o singura linie, care poate fi alcatuita din doua sau trei linii mai mici ce se suprapun.

Este o linie rara, ceea ce este bine, este considerata un semn negativ. Cei care au inelul lui Saturn sunt chinuiti de nesiguranta si negativitate. Tot timpul se asteapta sa nu le iase nimic si incep fiecare activitate cu aceasta ideie in minte. Oamenii cu astfel de linie au nevoie de blandete si de incurajare pentru a-si face planuri de viitor si pentru a merge inainte.

Via lasciva

Via lasciva este deobicei o linie dreapta aflata la trei patrimi din lungimea palmei in partea de jos, care traverseaza palma spre degetul mare. Uneori poate fi usor curbata. In trecut, aceasta linie avea un renume prost, fiind asociata cu abuzul de sex si droguri. In prezent, aceasta linie arata ca posesorii ei au tot timpul nevoie de ceva interesant la care sa spere. Trebuie sa fiti atenti cu alcoolul si drogurile, pentru ca le pot cadea prada mai usor decat ceilalti oameni