Linia vietii

Sectiuni principale
Cum identificam linia vietii?

Linia vietii

Aceasta este linia despre care toata lumea stie cate ceva. O linie scurta a vietii nu inseamna o viata scurta, la fel cum o linie lunga nu garanteaza o viata lunga.

Poti gasi oameni care sa aibe toate cele trei linii principale (a vietii, a capului si a inimii) scurte.Linia vietii este prima linie care se formeaza in palma si apare cand atunci embrionul are opt saptamani. Apoi apar imediat si linia inimii si a capului. Un fapt interesant este ca liniile repective apar cu mult inainte ca bebelusul sa poata face vre-o miscare.


Linia vietii este cea care inconjoara degetul mare, incepand de la marginea palmei pe partea degetului aratator si formand un semicerc in jurul partii mai proeminente de la baza degetului mare. Ca si celelalte linii , aceasta ar trebui sa fie clara si bine definita.

Cineva care are o linie a vietii care inconjoara degetul mare aproape pana la baza va fi apatic, letargic si lipsit de energie.

Daca linia acopera o suprafata mare a palmei, persoana respectiva va avea foarte multa energie si va fi mai alert si mai entuziasmat de viata.

Iar celui care careaia linia vietii acopera o suprafata mare a palmei i-am putea spune ca: sunt foarte rezistenti si dispun de multa energie, daca fac ceea ce la place ar putea sa o faca la infinit. Le plac activitatiile fizice si, atunci cand obosesc, somnul ii ajuta sa se refaca foarte repde.Linia sora

Foarte multe persoane au o linie finala, paralela pe interior cu linia vietii. Ea se gaseste de obicei aproape de primul capat al liniei vietii, dar poate aparea si in alte zone...


Intreruperi si timpul pe linia vietii

Pentru a interpreta cat mai bine linia vietii va recomandam sa cititi si :